Komšijski futsal derbi između „Hajduka“ i „Letećih Holanđana“ pripao ekipi iz Vrbasa

51

KULA / VRBAS - U okviru 20. kola Futsal lige Vojvodine, KMF "Leteći Holanđanin" iz Vrbasa dočekao je ekipu KMF "Hajduk" iz Kule.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Prvo poluvreme završeno je rezultatom 4:1 za domaćine. Kuljani u 5. minutu postižu prvi gol akcijom Roberta Kiša i vode u narednih 11 minuta, kada Danilo Radović izjednačava u 16. minutu. „Leteći Holanđani“ nastavljaju sa odličnom igrom i do kraja poluvremena postižu još tri gola zahvaljujući kapitenu Arvaji Draženu koji je uspešno pogodio protivnički gol u 18. i 20. minutu i Nemanji Šćepanoviću sa pogotkom u 19. minutu.

Nemanja Peković odvažno napada gol gostujućeg tima na samom početku drugog poluvremena i postiže pogodak već u prvom minutu povratka na teren. U 32. minutu utakmice pogodak za „Holanđane“ postiže Šćepanović, a minut kasnije Kiš sprovodi akciju i Kuljani konačno postižu drugi gol na meču. Vrbašani preuzimaju loptu i zadaju poslednji, sedmi gol u 35. minutu. Isakov i Bogovački uspešno pogađaju u 36. i 39. minutu ali ipak je to bilo nedovoljno za uspeh „Hajduka“ iz Kule. Utakmica je završena rezultatom 7:4 za domaći tim.

Meč je protekao bez incidenata, a žute kartone dobili su „Holanđani“ Peković i Maćiženski i „Hajduci“ Isakov i Husak.

U narednom kolu „Leteći Holanđanin“ gostuje kod ekipe „Sombora“, dok će „Hajduk“ ugostiti tim „Apa Futsal“ iz Apatina.

M.V.