Dva dana elektronske muzike u Vrbasu, najavljujemo 4. Black Hole Fest

36

VRBAS - Iako je tek maj mesec, sa ponosom najavljujemo 4. Black Hole muzički festival koji polako postaje zaštitni znak Vrbasa. Organizatori su za ovu godinu pripremili mnogobrojna iznenađenja, a svakako najveće od svih jeste što su oba dana rezervisana za elektronsku muziku.

Promo plakat

“Black Hole” organizacija je davne 2013. godine organizovala prvu žurku na terenima SU “Jamurača” u Vrbasu, a ona je kasnije prerasla u jedan ozbiljan urbani muzički festival koji svake godine prikuplja sve veći broj posetilaca.

Ovogodišnji Black Hole Fest će se održati 27. i 28. jula, a kako su organizatori najavili, pored glavnih nastupa na terenima SU “Jamurača”, za posetioce festivala će biti obezbeđen i kamp, zajedno sa dnevnim žurkama, ali i klub žurke na posebnoj lokaciji. Možda najveće iznenađenje za publiku je to što će oba dana biti posvećena elektronskoj muzici.

Svoje nastupe na festivalu su već potvrdili jedan od najboljih britanskih techno producenata Paride Saraceni i Luigi Rocca, kako su ga organizatori opisali, šef najjače italijanske tech house etikete “303 Lovers”. Pored njih, tu su i prva potvrđena imena sa domaće scene, Reblok, DJ Veljko Jović i naravno DJ Rale Vuković, o kojima će kasnije biti više reči. Prema nezvaničnim informacijama, svoje mesto na bini će dobiti preko 20 izvođača, prema tome, najbolje bi bilo da karte kupite na vreme.

Karte možete kupiti putem online prodavnice GIGSTIX (klikni OVDE), kao i na njihovom prodajnom mestu u Novom Sadu, na svim OMV benzinskim pumpama i u “Porto Travel” agenciji u Vrbasu. Što se cena tiče, u promotivnom periodu, od danas do 24. maja, dvodnevnu festivalsku ulaznicu možete kupiti po ceni od 750 RSD, dok je VIP ulaznica 2.000 RSD i napominjemo da je broj ulaznica ograničen!

Kao i proteklih godina, Portal “Naše Mesto” će biti generalni medijski sponzor, a ovim putem vas pozivamo da podelite informaciju o festivalu kako bi se održao u što većem broju!

Naše Mesto