(FOTO) Prelepo vreme u Crvenki, sve je spremno za „Slatke dane“

363

CRVENKA - U Crvenki je sve spremno za današnje otvaranje manifestacije "Slatki dani u srcu Bačke" koja počinje u 15:00 časova likovnom kolonijom.

Foto: N. J.

Lepo vreme je već izmamilo građane koji su polako počeli da pristižu na manifestaciju. Ulica je uveliko zatvorena, a u toku je i postavljanje bine na kojoj će se odvijati glavni deo „Slatkih dana u srcu Bačke“. Posetioci koji su poranili već će moći da obiđu etno izložbu koja je otvorena među prvima, a u toku je postavljanje tezgi različitih izlagača i štandova za prodaju pića gde će gosti moći da se osveže. Za sada sve teče po planu, a iz Turističke organizacije opštine Kula rekli su da očekuju veliki broj posetilaca, mnogo veći nego prošle godine.

Foto: N. J.

Kako raste zainteresovanost za manifestaciju i broj posetilaca, tako raste i sama manifestacija, koja će ove godine trajati dva dana. Organizatori su pripremili pregršt zanimljivih aktivnosti, pa čak i neka iznenađenja, koja će Crvenčanima i ostalim gostima omogućiti gotovo celodnevnu razonodu.

Foto: N. J.

Podsećamo posetioce da će ove godine moći da uživaju u čak tri koncerta poznatih zabavljača. U petak od 21:00 čas nastupiće popularni „Tropico bend“, dok su za subotu od 20:00 i 22:00 najavljeni koncerti Ane Kokić i Harisa Džinovića.

Foto: N. J.

Pored muzičkog programa, koji će u petak od 18:00 i 19:00 časova obogatiti „Dinamika bend“ i „Carte Blanche“, organizatori su priprimili i kulturno-umetnički, obrazovni, ali i sportski program gde će se prisutni prisetiti legendarne utakmice između RK „Crvenka“ i RK „Metaloplastika“, kada su Crvenčani pre 30 godina osvojili kup Jugoslavije.

Foto: N. J.
Foto: N. J.
Foto: N. J.
Foto: N. J.
Foto: N. J.
Foto: N. J.
Foto: N. J.

Naše Mesto