„Korak mladih“ slavi 1. rođendan udruženja na Vlasinskom jezeru, svi pozvani!

106

BAČKO DOBRO POLJE / SRBIJA - Udruženje građana “Korak mladih” iz Bačkog Dobrog Polja za svoj prvi rođendan vodi sve zainteresovane mlade ljude od 16 do 30 godina na kampovanje na Vlasinsko jezero.

Foto: Udruženje građana Korak Mladih

Stariji maloletnici 16-17 godina ukoliko žele da putuju sa nama, moraju imati overenu dozvolu roditelja kod javnog beležnika. Hrana i put su obezbeđeni za sve koji se prijave do 20. maja 2018. godine.

U periodu od 15.07.2018. do 22.07.2018 kampuj na Vlasinskom jezeru, zakorači u nepoznato, dođi i zaljubi se. Šta vas sve očekuje na forumu? Kampovanje, logorska vatra, sunčanje, vožnja čamcem, plivanje, slobodne zone, muzičke večeri, radionice, sport, druženje, upoznavanje, šatori, promocije, multiplatforma…

Sve što je potrebno da uradite da se prijavite za besplatno kampovanje jeste da lajkujete fejsbuk stranicu Udruženja https://www.facebook.com/korakmladih/ , a zatim izvršite prijavu preko sajta Forum Vlasine http://www.forumvlasina.rs/glavna/ pod zvanjem učesnik. Nakon prijave potrebno je da pošaljete vaše podatke (ime, prezime, JMBG, kontakt telefon) u inboks stranice UG “Korak mladih”.

Broj prijava je neograničen, dođite da zajedno proslavimo prvi rođendan, Vaš „Korak mladih.