in ,

(FOTO) Kuljanin Nikola Greber u organizaciji Evropskog šampionata u karateu

KULA - Srbija je ove godine bila domaćin Evropskog šampionata za seniore u karateu. Kontinentalni šampionat je održan od 10. do 13. maja u Novom Sadu u velikoj dvorani Spensa, a učešće je uzelo čak 622 takmičara iz 51 države.

Nikola Greber / Foto: Lazar Greber

Karate klubu “Hajduk” je pripala posebna čast jer je sudija i trener Nikola Greber pozvan od strane organizacionog odbora Karate federacije Srbije da bude deo odabranog tima koji je učestvovao u sprovođenju samog takmičenja.

Nikola Greber / Foto: Lazar Greber

Nikola je bio deo jednog od četiri tima koji su koordinirali i rukovodili borilištima, a on je bio na borilištu jedan. Predstavnik KK “Hajduk” je kao jedan od najmlađih odlično odradio sve poslove za koje je bio delegiran. Najveće prizanje za takav rad je javna pohvala na sastanku na samom šampionatu, koja je stigla od strane prvog čoveka i vrhovnog sudije Evropske Karate Federacije (EKF) Nemca, Rolanda Lovingera. To je odlična vest kako za dalju Nikolinu karijeru, tako i za ceo Karate klub “Hajduk”.

Reprezentacija Srbije je ovoga puta osvojila dve medalje i to Stefan Joksić u kategoriji -67kg visoko drugo mesto i srebrnu medalju i muška ekipa u borbama treće mesto i bronzanu medalju.

Kako ocenjuješ ovo?

0 points
Upvote Downvote

Komentari

Leave a Reply
  1. Bravo za Nikolu koji je ceo život vezao za taj sport sa puno uspeha!
    Bravo i za brata Lazara i sve njegove medalje, a najviše bravo za tatu Pingeta!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Komentari

0 komentari

Vikend belgijskih ovčara u prvoj polovini juna u Vrbasu

Dečji ansambl pozorišta “Stevan Sremac” iz Crvenke ponovo najbolji u Vojvodini