in

(VIDEO) Počela treća rekonstrukcija Kramerove ulice u Kuli

KULA - U utorak, 15. maja 2018. godine su počeli radovi na novoj rekonstrukciji Kramerove ulice u Kuli. Tim povodom, predsednik opštine Perica Videkanjić dao je izjavu za Portal "Naše Mesto".

Perica Videkanjić / Foto: Naše Mesto

U Kramerovoj ulici u Kuli su počeli radovi na rekonstrukciji. Na terenu su prisutni radnici izvođača radova, a takođe i mašine koje će narednih dana pripremati podlogu za postavljanje behaton kocki.

Kako nam je rekao predsednik opštine Perica Videkanjić, izvođač radova je po ugovoru dužan da otkloni sve nedostatke i anomalije i to u roku od 45 dana. On dalje kaže da će taj rok biti kraći, jer radovi moraju biti završeni pre Trke prijateljstva, što je jedan od zahteva naše opštine koji je upućen izvođaču.

“Izvinjavam se građanima opštine Kula. Ovo je najviše koštalo živaca ljude koji ovde drže lokale, ali i same građane koji su morali da posežu po par kilometara u krug, jer je most bio zatvoren i što ovuda nije mogao da funkcioniše saobraćaj”, rekao je predsednik opštine Kula.

Umesto ranije postavljenih kocki stiže potpuno novi behaton, koji će takođe biti crne boje, kako bi bio ispoštovan kolorit koji je predložen projektom izgleda Kramerove ulice. Preporuka je Saobraćajnog instituta da budu postavljene manje kocke, a to će i biti ispoštovano.

Takođe će biti otklonjeni i drugi nedostaci. Biće postavljena gabaritna ograničenja na ulazu iz oba pravca, kako bi teretna vozila bila sprečena da saobraćaju Kramerovom ulicom. Cela ulica će ubuduće biti pokrivena video nadzorom.

Pogledajte video prilog i kompletnu izjavu predsednika opštine:

Kako je Kramerova ulica u Kuli bolna tačka naših sugrađana i tema mnogih razgovora, pitali smo stanovnike Kule šta oni smatraju da je pravo rešenje za nju, kako bi građani konačno mogli da je neometano koriste. Pogledajte rezultate ankete – OVDE!

Naše Mesto

Kako ocenjuješ ovo?

0 points
Upvote Downvote

Komentari

Leave a Reply
  1. Da smo drugi ne bi smo trpeli ovo što trpimo, a Kramerova je samo najvidljivija i u suštini pokazuje kako se sve radi. Neznanje i nestručnost na svim nivoima!
    Obrazovane i stručne su saterali u mišje rupe svojom bahatošću!
    Predlog:
    Sve političare zaposliti u ove nove fabrike…

  2. Реално најбоље је решење асфалт, ал не овај полутан какав је код нас, него као што асфалтирају у Енглеској нпр. Не знам шта све користе и у којим мерама, знам да се меша са ситном гумом и то у великим количинама, шта још стављају не знам, ал знам да тенк може лагано проћи и да не остави ни траг. А и можеш да се огледаш у њему јер је ко стакло и црн и густ. А не ко код нас пола у асфалт пола у џеп.

  3. Opet plocice?! Ma daj sta vam je ljudi?! Zasto vam je tesko sasuti beton?! Ulica ce opet biti rasturena za mesec dana! Ludilo…

  4. Postavite kameru da nadgleda i decije igraliste izmedju mosta i splava. Pa nek roditelji mangupa koji ruse i lome svaki put isplate rekonstrukciju celog igralista!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Komentari

0 komentari

Najviša ocena na eksternom vrednovanju za OŠ “Petar Petrović Njegoš” iz Vrbasa

Vikend belgijskih ovčara u prvoj polovini juna u Vrbasu