(FOTO) PerSu marketi generalni pokrovitelji takmičenja „Naj kolačić“

112

Pod pokroviteljstvom PerSu marketa, a u organizaciji Udruženja žena MZ Centar 023, proteklog petka u hotelu Vojvodina u Zrenjaninu, održano je zanimljivo takmičenje pod nazivom “Naj kolačić”.

Naj kolačić

Uz prisustvo velikog broja posetilaca, kako takmičara i njihove podrške, tako i ljubitelja kolača, tom prilikom proslavljen je i prvi rođendan ovog mladog udruženja.

Za titulu “Naj kolačić” nadmetalo se sedamdeset učesnika, iz svih krajeva Srbije, i to u tri kategorije – slatki mrsni, slatki posni i slani kolači.

Tročlani žiri, predvođen Nenadom Gladićem – Lepim Brkom, ocenjivao je kolače, njihov izgled, presek i naravno ukus. Na osnovu beleški koje su vodili, izabran je “Naj kolačić”.

Svaki takmičar je za svoje učešće darovan PerSu poklon paketom, dok su pobednici u ove tri kategorije, nagrađeni vrednim poklonima i PerSu paketima.

Nakon proglašanja pobednika, učesnici, organizatori i gosti takmičenja, nastavili su druženje uz prigodnu muziku i zajedno se SuPer zabavili, što će nadamo se postati tradicija i narednih godina, poručuju iz PerSu marketa.