in

Centar za socijalni rad Odžaci dobio automobil, Vasiljković najavila izgradnju nove zgrade

ODŽACI - Centar za socijalni rad Odžaci dobio je automobil u okviru akcije Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u cilju obezbeđivanja sredstava za rad ustanovama socijalne zaštite.

Foto: Charles01, Wikimedia Commons

Ovoj ustanovi iz Odžaka je za nabavku vozila “škoda rapid” odobreno 1,5 miliona dinara i služiće za potrebe rada Centra za socijalni rad.

Direktorka Centra Gordana Lukić rekla je za “Radio Odžake” da je novo vozilo bilo zaista potrebno jer ustanova ima jedan automobil “zastava 101” koji će se koristiti za lokalne usluge, dok će najnovije vozilo biti korišćeno za dalja putovanja i obilazak štićenika koji se nalaze u ustanovama socijalne zaštite u drugim opštinama.

Centar za socijalni rad obišla je i predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković koja je rekla da je nabavka novog vozila rezultat timskog rada lokalne samouprave i ove ustanove. Predsednica je ovom prilikom dodala da se planira izgradnja nove zgrade Centra na mestu postojeće i da je lokalna samouprava već aplicirala za sredstva kod Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Naše Mesto

Kako ocenjuješ ovo?

0 points
Upvote Downvote

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Komentari

0 komentari

Manifestacija “Noć muzeja” za vikend i u Kucuri

(FOTO) Uništene sadnice u k.o. Bački Gračac, ekolozi zahtevaju od nadležnih da reaguju