RK „Sivac 69“ u subotu igra odlučujuću utakmicu za drugo mesto

104

SIVAC - U subotu, 19. maja Rukometni klub "Sivac 69" odigraće pretposlednju utakmicu u okviru sezone 2017/2018 Prve rukometne lige Sever.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Sivački Panteri su, od tima koji se prošle sezone borio za opstanak, prerasli u ekipu koja sezonu 2017/2018 završava u samom vrhu. RK „Sivac 69“ se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli, a u subotu, 19. maja dočekuje trećeplasiranu ekipu „Jabuke“, koja zaostaje sa samo jednim bodom i od koje su Sivčani izgubili u zimskom delu takmičenja.

Svoje takmičenje je na prvom mestu završio tim RK „Lavovi“ iz Bačke Palanke, koji će se u narednoj sezoni takmičiti u Super B ligi Srbije.

Da bi osigurali drugo mesto na tabeli Prve rukometne lige Sever, rukometaši „Sivca 69“ moraju da savladaju „Jabuku“, čime će dobiti dva boda.

Odlučujuća utakmica za drugo mesto između RK „Sivac 69“ i RK „Jabuka“ igraće se u subotu od 18:00 časova u Sportskoj hali „Slobodan Čile Mišković“ u Crvenki. Za navijače iz Sivca obezbeđen je autobuski prevoz sa glavne autobuske stanice u 17:30 časova.

Naše Mesto