Glasajte i pomozite osnovnim školama u Liparu i Laliću da osvoje informatički kabinet

97

LIPAR / LALIĆ - Telekom Srbija i ove godine poklanja 20 kabineta za informatiku školama iz četiri oblasti u Srbiji koje budu ostvarile najveći broj glasova.

Foto: pixabay.com

Ova akcija se održava drugu godinu zaredom i opremu za informatički kabinet dobiće po pet najbolje rangiranih škola iz oblasti Sever, Beograd, Istok i Jugozapad.

U oblasti Sever trenutno se na petom mestu nalazi Osnovna škola „Nikola Tesla“ iz Lipara, a Osnovna škola „Nestor Žučni“ iz Lalića zauzima desetu poziciju i potrebni su im naši glasovi kako bi dospele na jedno od prva četiri mesta i dobile opremu za informatički kabinet.

„Stvaramo znanje“

Glasanje je počelo 22. maja i trajaće do kraja meseca, tačnije do 31. maja u podne, kada će se znati koje škole su osvojile najveći broj glasova.

Da biste pomogli osnovnim školama „Nikola Tesla“ u Liparu i „Nestor Žučni“ u Laliću, potrebno je da lajkujete Fejsbuk stranicu MTS-a (klikni ovde), a zatim i da glasate na OVOM LINKU. Glasa se za po jednu školu iz svake od četiri oblasti i moguće je glasati samo jednom dnevno, a kada prođe 24 časa, može ponovo da se pristupi aplikaciji i glasa.

Ova akcija sprovodi se u okviru projekta „Stvaramo znanje“, koji je pokrenut prošle godine povodom 20 godina postojanja kompanije „Telekom Srbija“. Projekat je kompaniji doneo Svetosavsku nagradu za izuzetan doprinos i kontinuirano ulaganje na polju obrazovanja.

Naše Mesto