(ANKETA) Šta bi Opština Kula trebalo da uradi sa 23.000 evra od nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“?

137

KULA - Nakon jučerašnje vesti na našem portalu da su opštine Kula i Vrbas dobile po 23.000 evra na takmičenju opština i gradova koje se odvijalo u sklopu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", čitaoci su u komentarima pisali svoje predloge kako bi nadležni iz naše opštine trebalo da utroše novac.

Foto: pixabay.com

Što se opštine Vrbas tiče, nadležni iz te lokalne samouprave su najavili da će tokom juna meseca na zvaničnom sajtu opštine organizovati glasanje, posle čega će se utvrditi koji projekat će biti realizovan. Međutim, opština Kula još nije izdala nikakvo saopštenje o osvojenoj nagradi, niti o načinu na koji će se novac potrošiti.

Jedinice lokalne samouprave su obavezne da realizuju projekat najkasnije do 1. decembra 2018. godine, što znači da ima dovoljno vremena i za ideje i za realizaciju.

Pošto iz Opštine Kula nema nikakvih informacija o nagradi, redakcija Portala „Naše Mesto“ pokreće nezvanično glasanje, anketu na temu: Šta bi Opština Kula trebalo da uradi sa 23.000 evra od nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“?

Anketa je potpuno anonimna i biće otvorena do ponedeljka, 28. maja 2018. godine. Rezultati ankete će biti objavljeni u utorak, 29. maja 2018. godine.

Pored ponuđenih odgovora, čitaocima ostavljamo dodatno polje u koje mogu sami upisati predlog koji nije naveden na listi ponuđenih odgovora. Molimo vas da predlozi budu realni, da ne upisujete velike infrastrukturne predloge jer je ovde reč o 23.000 evra.

Još jednom napominjemo da je anketa nezvanična i nema veze sa radom i odlukama Opštine Kula.

Popunite anketu:

Naše Mesto