Na dobrotvornom balu SSŠ „4. juli“ prikupljeno više od 300.000 dinara

152

VRBAS - Srednja stručna škola "4. juli" iz Vrbasa organizovala je dobrotvorni bal u cilju prikupljanja novčanih sredstava kojim bi se nabavila nova oprema za izvođenje nastave.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Dobrotvorni bal „Kad srce daruje, znanje caruje“ prošao je uspešno zbog velikog broja gostiju koji su bili spremni da pomognu u osavremenjivanju nastavnih sredstava. Srednjoj stručnoj školi „4. juli“ gosti su donirali deset računara i 316.000 dinara, a novčanim sredstvima biće osavremena nastavna učila.

Direktorka SSŠ „4. juli“ Anica Vujadinović Gračanin zahvalila se svima koji su podržali dobrotvorni bal kupovinom ulaznice i istakla da je veliko iznenađenje bilo što su direktori drugih škola došli u velikom broju u želji da pomognu ovoj školi. Vujadinović Gračanin uputila je posebnu zahvalnost roditeljima učenika škole „4. juli“ koji su doprineli komunikaciji između škole i roditelja, kao i organizatorima bez kojih ovakav događaj ne bi bio moguć.

Prikupljena sredstva biće iskorišćena za nabavku nastavnih sredstava kao što su računari, projektori, interaktivne table, bele table i slično.

Naše Mesto