Perica Videkanjić podneo ostavku na funkciju predsednika opštine Kula

480

KULA - Prema nezvaničnim saznanjima i izvorima našeg portala, Perica Videkanjić, dosadašnji predsednik opštine Kula je podneo ostavku na tu funkciju.

Perica Videkanjić / Foto: Naše Mesto

Razlog podnošenja ostavke ne znamo, međutim javnosti je poznato da je njegovu ostavku tražila Agencija za borbu protiv korupcije, o čemu se razmatralo na sednici Skupštine opštine Kula. Na toj istoj sednici, 30. januara 2018. godine, odbornici su odbacili predlog Agencije za borbu protiv korupcije i Perica Videkanjić je ostao na funkciji predsednika opštine Kula.

Što se tiče razvojnih projekata koji su započeti dok je Perica Videkanjić, inače član Srpske napredne stranke, bio na čelu opštine, izdvojićemo kanalizacionu mrežu u Kuli i Crvenki i puštanje u rad kolektora za prečišćavanje otpadnih voda, rekonstrukcija sportske sale u Osnovnoj školi „Petefi brigada“ u Kuli, isto tako moramo da spomenemo industrijsku zonu u kojoj je već izgrađen jedan i grade se još dva proizvodna pogona, ali i projekte koji su trenutno u fazi zastoja.

Pre svega projekat rekonstrukcije Kramerove ulice, koji se radi već treći put, novu zgradu Doma zdravlja u Kuli koju prema rečima nadležnih „koče“ papiri, ali izgradnja sportske sale u Sivcu.

Skupština opštine Kula je u obavezi da u roku od 15 dana izabere novog predsednika opštine Kula.

Naše Mesto