U Vrbasu uhapšeni policajac I.S.(1970) i njegov sin M.S.(1993) zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu

395

VRBAS - Prema zvaničnom saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, uhapšen je policijski službenik Policijske stanice Vrbas, i njegov sin, koji će uz krivične priave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Ilustracija / Foto: Jelena Beljkaš / januar 2018. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa policijskim službenicima u Novom Sadu, po nalogu Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su policijskog službenika Policijske stanice Vrbas I.S. (1970), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je uhapsila i njegovog sina M.S. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom njihove porodične kuće pronađeno je dva kilograma i 600 grama marihuane upakovane u šest paketa, tri pištolja, 150 komada municije različitog kalibra, okvire za pištolje i automatske puške, kao i 2.200 evra.

Dvojica osumnjičenih će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Naše Mesto