Pokrajinski sekretar Vladimir Batez posetio opštinu Vrbas

73

VRBAS - Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je u petak opštinu Vrbas, gde se sastao sa predsednikom Milanom Glušcem, pomoćnikom Predragom Rojevićem i Srđanom Stanićem i Jovanom Kovačevićem koji su zaduženi za sport.

Zgrada Opštine Vrbas / Foto: B. Grbić / februar 2018.

Batez je izrazio zadovoljstvo zbog onog što je video u Vrbasu i najavio nova ulaganja pokrajinskih organa vlasti u sportsku infrastrukturu. On je dodao da je dobra infrastruktura osnov za bavljenje sportom i postizanje rezultata ali i preduslov za organizaciju velikih sportskih takmičenja. Batez je izrazio očekivanja da će Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu dobiti više sredstava u najavljenom rebalansu pokrajinskog budžeta koja će biti usmerena na razvoj sporta na lokanom novou.

Predsednik opštine Vrbas Milan Glušac rekao je da su pokrajinskog sekretara upoznali sa određenim planovima čija bi realizacija donela razvoj u oblasti sporta. Glušac je u razgovoru pomenuo da su sanacija dela sportske infrastrukture u školama, obnova CFK i uređenje gradskog stadiona trenutno prioriteti i pohvalio se uspehom koji je ostvarilo šest klubova iz opštine Vrbas, plasiravši se u viši rang takmičenja.

Naše Mesto