(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Visio iznad kanala u Vrbasu pa pao tačno na betonsku ivicu

185

VRBAS - Uznemirujući video iz Vrbasa preplavio je u petak društvene mreže za samo nekoliko sati od postavljanja.

Foto: Skrinšot
Opasna igra u Vrbasu

Naime, na prevodnici u Vrbasu snimljena je grupa mladića kako navija dok njihov drug, ni manje ni više, visi sa bandere iznad kanala. Na snimku nije prikazano kako je nesrećni mladić dospeo tamo, a reakcija njegovih drugara je šokantna, budući da se smeju i savetuju mu da skoči u kanal. Mladić je, ljuljajući se pokušao da skoči što dalje od betonske ivice kanala, ali se na snimku jasno vidi da je pao tačno na ivicu, a ovakav udarac mogao je da bude fatalan.

Kako nezvanično saznajemo, mladić je tokom pada zadobio prelome butne kosti, rebara i kičme i trenutno se nalazi u bolnici.

Ovo je, nažalost, jedan od mnogih slučajeva teške povrede mlade osobe tokom „junačnenja“ pred vršnjacima. Tinejdžeri se masovno izlažu opasnosti kako bi se dokazali i bili prihvaćeni, a ohrabreni su velikim brojem sličnih video snimaka na Jutjubu. Pored dokazivanja svojim drugarima, ovakvo ponašanje je najčešće zabeleženo kamerom upravo zbog toga da bi cela internet zajednica mogla da se „divi junaštvu“ te mlade osobe koja je spremna da čini najveće gluposti ne bi li bila prihvaćena.

Podsećamo vas da smo nedavno dobili fotografiju dvoje tinejdžera iz Vrbasa kako hodaju po krovu zgrade u želji da naprave selfi. Sva je sreća da je ovo dvoje mladih ljudi ostalo nepovređeno. Više o tome pročitajte – OVDE.

Naše Mesto