(FOTO) Komunalijada 2018 – Devet medalja za JKP “Komunalac” Vrbas

325

VRBAS - Sa 38. susreta komunalaca Vojvodine održanom u Vrnjačkoj banji, od 30. maja do 2. juna, predstavnici JKP "Komunalac" Vrbas vratili su se sa devet medalja u sportskim i radnim disciplinama.

Branislav Islamović i Saša Kovačev / Foto: JKP "Komunalac" Vrbas

Na radničko-sportske igre zahvaljujući rukovodstvu, sindikatu i sponzorima, Javno komunalno preduzeće “Komunalac” poslalo je 32 radnika koji su odmeravali snage sa više od 500 svojih kolega iz svih krajeva Vojvodine. Vrbašani su se takmičili u stonom tenisu, streljaštvu, krosu, pikadu, kuglanju, kao i u aranžiranju cveća, pražnjenju kanti, košenju trave, orezivanju žive ograde i postavljanju vodomera.

Željko Vuković / Foto: JKP “Komunalac” Vrbas

Najbolja od svih žena u streljaštvu u pojedinačnoj konkurenciji bila je Mila Gudelj iz vrbaskog “Komunalca”, koja je osvojila zlatnu medalju. U ekipnom takmičenju u ovoj disciplini žene su osvojile drugo mesto, gde su u sastavu ekipe, pored Mile, bile i Ljiljana Radenković, Slađana Dunđerski, Biljana Bulajić i Danijela Mažar.

Foto: JKP “Komunalac” Vrbas

Muška ekipa je, takođe, osvojila medalje u streljaštvu. Kiš Dejan, Vladimir Plankoš, Veliša Vučinić, Jakov Sakač i Dragan Petrović okitili su se bronzom. Kao strelac Kiš je osvojio srebro, dok je Plankoš dobio bronzu u pojedinačnom takmičnju.

Foto: JKP “Komunalac” Vrbas

Treća u krosu od svih učesnica Komunalijade bila je Danijela Mažar, dok je ekipa u kojoj su pored Danijele, bile i Nataša Baškot i Radmila Kilibarda, osvojila, takođe, bronzu.

Foto: JKP “Komunalac” Vrbas

U radnim disciplinama, pre svega, pražnjenju kanti, Branislav Islamović i Saša Kovačev osvojili su drugo mesto, a u mašinskom košenju Željko Vuković okitio se srebrnom medaljom.

Mila Gudelj / Foto: JKP “Komunalac” Vrbas

“Priznanja iz delatnosti kojima se bavi JKP „Komunalac“ predstavljaju još jednu potvrdu o kvalitetu usluga koje naše preduzeće pruža, dok ostale medalje potvrđuju da u našem preduzeću rade talentovane osobe sa izraženim sportskim duhom koji, takođe, predstavlja preduslov za uspešan rad”, saopštili su iz “Komunalca”.