(VIDEO) Ekipa Portala „Naše Mesto“ posetila China Smart Expo 2018, sajam kineskih privrednika u Budimpešti

154

KULA / SOMBOR / BUDIMPEŠTA - U periodu od 31. maja do 2. juna u Budimpešti je održan China Smart Expo u okviru koga su se predstavili kineski privrednici. Redakcija Portala "Naše Mesto" je na poziv Udruženja preduzetnika opštine Kula posetila ovu manifestaciju i napravila video prilog.

Foto: Naše Mesto

Od četvrtka 31. maja do subote 2. juna u Budimpešti je održan China Smart Expo. U okviru ove manifestacije predstavili su se kineski privrednici. Oni su predstavili svoje proizvode i usluge, a privrednici iz Mađarske i okolnih zemalja bili su u prilici da razgovaraju sa njima i da saznaju na koji način mogu zasnovati saradnju.

Naša redakcija je na poziv Udruženja preduzetnika opštine Kula i Regionalne privredne komore iz Sombora posetila ovu manifestaciju. Tom prilikom smo razgovarali sa Zoranom Bulatovićem, direktorom Regionalne privredne komore Sombor.

„Regionalna privredna komora Sombor Zapadnobačkog upravnog okruga već pet godina učestvuje na ovom sajmu u Mađarskoj i negde oko 100 naših privrednika je prošlo kroz sajamsku manifestaciju. Želimo da istaknemo činjenicu da imamo dobru saradnju sa predstavnicima sajma i oni su naši partneri svake godine, gde sa veoma povoljnim uslovima omogućavaju da naši privrednici gostuju ovde i da ostvare određene kontakte gde bi na neki način mogli da unaprede svoje poslovanje“, rekao je Zoran Bulatović.

U okviru video snimka možete videti i razgovor sa marketing menadžerom ove manifestacije, kao i sa velikim brojem kineskih privrednika, a takođe možete pogledati i postavljenu foto galeriju, koja će vam na najbolji način predstaviti manifestaciju.

Pogledajte video prilog iz Budimpešte i razgovore sa kineskim preduzetnicima:

Fotografije sa sajma:

Naše Mesto