in

Ulica Maksima Gorkog u Kuli ponovo zatvorena zbog odrona

KULA - Stanovnici Ulice Maksima Gorkog u Kuli ponovo imaju probleme posle velike količine kiše koja je pala u poslednjih nekoliko dana.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Kako saznajemo, ulica je trenutno zatvorena za saobraćaj jer je došlo do odrona, budući da se ispod kolovoza ove ulice nalaze podrumi. Odron je oštetio kanalizacionu cev, a ekipe “Komunalca” rade na otklanjanju havarije da bi se saobraćaj što pre normalizovao.

Stanovnici Ulice Maksima Gorkog već godinama biju bitku sa odronima, a slaganje tla je više puta uništilo neki objekat koji se tu nalazi.

Ispod Telečke visoravni nalazi se veliki broj kanala i podruma, a stanovnici problematičnih ulica smatraju da podzemne vode glinu pretvaraju u živo blato i da će njihove kuće jednog dana biti progutane.

Naše Mesto

Kako ocenjuješ ovo?

0 points
Upvote Downvote

Komentari

Leave a Reply
  1. A ulica Ise Bajica,za nju niko nepise i nama je brdo iznad kuca pa nikom nista,i mi smo se zalili inspekciji a oni kazu da u budzetu nema para za to,strasno a ima za kojekakve gluposti. Ali zato kada treba da se glasa svi te vole, daj obicnom narodu vlast pa ces onda da vidis.

  2. HAPSI odron! Nema sprečavanja slobodnog kretanja. To garantuje ustav! To je šačica kriminalne zemlje koja misli da je iznad zakona i vlasti! (sarkazam na politički cirkus naše zemlje – nije ismevanje ljudi iz te ulice)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Komentari

0 komentari

(FOTO) Učenici OŠ “Isa Bajić” učestvovali u borbi stihova na Zmajevim dečjim igrama

(FOTO) U Porodilištu Opšte bolnice Vrbas došlo na svet 35 beba