in

Besplatno proverite tehničku ispravnost svog vozila još danas i sutra u “Auto Test 025” u Kuli

KULA - Na putevima Republike Srbije događa se veliki broj saobraćajnih nezgoda. Istina je da je najčešći uzrok tome ljudski faktor. Međutim, nikako ne smemo zanemariti faktor tehničke neispravnosti vozila, koji u određenom procentu takođe ima svoju ulogu u ovim neželjenim događajima.

Foto: N. Janjanin

Radeći na povećanju stepena bezbednosti lica i imovine u saobraćaju na putevima, Auto-moto savez Srbije i Asocijacija tehničkih pregleda, žele da u što većoj meri neutrališu uticaj tehničkog stanja motornog vozila na saobraćajne nezgode, pa su pokrenuli još jednu u nizu preventivno-bezbednosnih akcija, već svima dobro poznatu i među vozačima vrlo popularnu, pod sloganom “Ispravno vozilo – Bezbedno vozilo”.

Ova akcija ima za cilj uključenje što većeg broja linija tehničkog pregleda kao i okupljanje što većeg broja vlasnika motornih vozila koji imaju svest o bezbednom učešću u saobraćaju, a članovi AMSS to svakako imaju.

Tehničku ispravnost svog vozila, potpuno besplatno, možete proveriti do petka, 15. juna na liniji tehničkog pregleda “Auto Test 025” u Kuli, kod nekadašnjeg “Kulatransa”. 

Ukoliko vam je potrebno više informacija, dostupan vam je broj telefona: 025/721-100.

Kako ocenjuješ ovo?

0 points
Upvote Downvote

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Komentari

0 komentari

Građani opštine Kula, ne zaboravite da glasate kako da se potroši 23.000 evra!

Podneta krivična prijava protiv bivšeg direktora JAZIP Vrbas