Otvara se bazen u Odžacima, počinje nova kupališna sezona

179

ODŽACI - Kupališna sezona na bazenu u Odžacima počinje u utorak, 19. juna, a ulaz će tog dana biti besplatan, kao i svake godine na dan otvaranja.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Radio Odžaci prenose da se cena ulaznice nije menjala u odnosu na prošlu godinu i da će iznositi 100 dinara za sve kategorije kupača, a bazen će biti otvoren radnim danima od 10:00 do 19:00 i vikendom od 09:00 do 19:00 časova.

Kako kaže direktor Sportskog centra Odžaci Miroslav Stanković, Opštinska uprava Odžaci uložila je značajna sredstva kako bi se bazen uredio. Prema njegovim rečima, promenjeni su filteri i uređeni prelivni betonski kanali, ugrađen je dozer za sumpornu kiselinu koji će dodatno poboljšati kvalitet vode, a za najmlađe je montiran novi mobilijar, drvena kula sa toboganom i klackalica.

Za bezbednost kupača brinu se licencirani spasioci iz udruženja “Bezbednost 025” a svakog dana će dežurati i volonteri Crvenog krsta, koji su obučeni za pružanje prve pomoći. Kao što smo već ranije najavili, na odžačkom bazenu će i ove godine biti organizovana školica plivanja za najmlađe, dok se planira uvođenje i noćnih aktivnosti na bazenu.

Naše Mesto