(VIDEO) Predsednik Milojičić povodom nastavka radova na rekonstrukciji Kramerove ulice

61

KULA - Danas su u Kuli nastavljeni radovi na rekonstrukciji Kramerove ulice. Kako nam je rekao predsednik opštine Kula Velibor Milojičić, nema razloga za brigu, jer sve teče po planu i biće završeno u najkraćem mogućem roku.

V. Milojičić, predsednik opštine Kula

Kako je predsednik opštine Velibor Milojičić rekao, osnovni razlog zašto je želeo da se obrati građanima je njihova opravdana zabrinutost da li se radovi izvode kvalitetno.

“Pojavile su se slike na društvenim mrežama gde je behaton na određenim mestima potonuo. Ovom prilikom želim da kažem građanima da mogu da budu apsolutno mirni, jer su u dogovoru sa organizatorima Trke prijateljstva na određenim mestima gde postoje slivne rešetke za atmosfersku kanalizaciju, postavljeni saobraćajni znaci, preko čega je nasuta rizla i tucanik. Dakle, ne radi se o loše izvedenim radovima, već o tome da želimo da radovi budu urađeni kvalitetno. Iskreno se nadamo da ovoga puta neće biti propusta od strane izvođača. Nadzorni organi rade svoj posao i prate sve radove”, rekao je predsednik Milojičić.

On se takođe izvinio građanima na svim neprijatnostima koje su imali i pozvao ih da i dalje budu društveno odgovorni i da putem društvenih mreža daju svoje sugestije, jer su oni kako je rekao oči i uši lokalne samouprave.

U okviru video snimka možete čuti odgovore na pitanja kada će biti završeni radovi, da li postoji neka garancija da će radovi ovoga puta biti izvedeni na pravi način, kao i najavu sastanka sa preduzetnicima koji godinu i po dana nisu radili punim kapacitetom zbog rekonstrukcije ulice.

Pogledajte video prilog:

Naše Mesto