(FOTO) (VIDEO) Ravno Selo spremno za filmski festival

533

RAVNO SELO - Mehanizovane ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“ vrbaskog "Komunalca" završile su radove na uređenju prostora u centru Ravnog Sela u okviru priprema za ovogodišnji filmski festival.

Ravno Selo / Foto: JKP "Komunalac" Vrbas

Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ ima izuzetno dobru saradnju sa Mesnom zajednicom Ravno Selo i u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti, izlazi im u susret i pomaže.

„Povodom drugog filmskog festivala koji se u Ravnom Selu održava od 24. do 26. juna, JKP „Komunalac“ izašao je u susret i svojom mehanizacijom i ljudstvom pomaže da se prostor ispred Doma kulture očisti, pokosi i uredi za predstojeću manifestaciju“, kaže Milica Stević, master inžinjer pejzažne arhitekture.

U Mesnoj zajednici zadovoljni su kako saradnjom tako i kvalitetom i brzinom izvedenih radova.

„Lepo uređen ambijent će ulepšati sliku o celom festivalu. Ljudi iz JKP „Komunalac“ su došli da nam pomognu. Oni su fantastični. Svake godine nam izlaze u susret. Hvala radnicima, hvala celom rukovodstvu! Saradnja traje već godinama i uvek su tu da priteknu u pomoć kada su neka važna dešavanja u selu“, rekao je Zarija Lazović, predsednik Saveta Mesne zajednice Ravno Selo.

Kada je komunalna higijena i uređenje prostora na kome će se održavati Ravno Selo film festival u pitanju, možemo reći da je sve spremno za otvaranje ove manifestacije. Radnici „Komunalca“ nastavljaju sa svojim redovnim aktivnostima, a po završetku Film festivala ekipa „Čistoće“ još jednom će urediti prostor ispred Doma kulture u Ravnom Selu.