(VIDEO) (FOTO) Opština Kula uručila laptop računare đacima generacije osnovnih i srednjih škola

354

KULA - Predsednik opštine Kula Velibor Milojičić je danas podelio laptop računare đacima generacije osnovnih i srednjih škola iz naše opštine.

Foto: B. G.

Opština Kula tradicionalno dodeljuje vredne nagrade najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola. Đaci generacije su i ove godine dobili laptop računare, kao nagradu za odlične rezultate u toku dosadašnjeg školovanja i podršku za dalje školovanje.

Predsednik opštine Velibor Milojičić rekao je da će opština Kula i u narednom periodu nastaviti sa poboljšavanjem uslova rada u osnovnim i srednjim školama. „Mi već sprovodimo niz mera za poboljšavanje uslova u našim školama, a takođe ćemo nastaviti i sa investicionim održavanjem objekata da bi deca mogla da pohađaju školu i postižu dobre rezultate. Takođe, obezbeđujemo uslove za besplatan prevoz da naša deca mogu da idu na sva takmičenja. U narednom periodu ćemo raditi na pronalaženju novih načina da stimulišemo đake u svim našim školama“, izjavio je predsednik opštine Kula.

Za Portal „Naše Mesto“ govorili su i neki od đaka generacije. Oni su govorili o tome šta za njih znači ovaj poklon Opštine Kula, kao i o tome šta planiraju u daljem školovanju.

Video prilog možete pogledati ovde:

Galerija fotografija:

B. G.