U četvrtak u Vrbasu Dečje sportske igre za Željka

72

VRBAS - Iako je prvobitno bilo zakazano takmičenje u plivanju za pomoć dečaku Željku Šanti iz Kucure, loše vreme je pokvarilo planove.

Organizatori su odlučili da umesto plivačkog takmičenja organizuju humanitarnu sportsku manifestaciju u zatvorenom, u velikoj sali Centra za fizičku kulturu „Drago Jovović“. Takmičenje će biti održano u četvrtak, 28. juna od 17:00 do 19:00 časova. U sali će, u saradnji sa Školicom sporta „Jumper“ biti postavljeni poligoni spretnosti.

Organizatori pozivaju sve sportske klubove, udruženja i sve građane koji su u mogućnosti da pomognu, da se odazovu pozivu i učine nešto za Željka.

Prijava se vrši uplatom kotizacije u iznosu od minimum 300 dinara po takmičaru na žiro račun Udruženja „Empata“ ili na licu mesta, na štandu udruženja. Za uplate na račun, obavezno poneti uplatnicu kao potvrdu učešća.

Žiro račun Udruženja „Empata“:

  • Erste bank, dinarski: 340-11017528-96
  • Erste bank, devizni: 340-10028239-54

Željko Šanta je učenik trećeg razreda Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ u Kucuri koji se od malena bori sa upalom oka koja mu oduzima vid. Do 30. juna je potrebno sakupiti 5.000 evra, kako bi dečak mogao da otputuje u Rusiju na zakazanu operaciju.

Naše Mesto