Rekordan broj poseta u junu mesecu, „Naše Mesto“ otvoreno 224.185 puta

30

KULA - Portal "Naše Mesto" je u junu 2018. godine zabeležio rekordan broj poseta, a detaljan uvid u izveštaj Google Analitike kaže da je za mesec dana registrovano 224.185 otvorenih stranica.

Foto: Naše Mesto

Ovim rekordom je nastavljen konstantan rast broja poseta još od januara 2013. godine, iako je taj trend bio nestabilan u periodu od avgusta 2017. godine do februara 2018. godine, kada je Facebook sprovodio eksperiment sa „raketicom“. Nakon što je najveća društvena mreža ukinula nove opcije i vratila Facebook na raniju verziju, Portal „Naše Mesto“ je nastavio da registruje sve veći broj poseta iz meseca u mesec, pa smo tako već u martu zabeležili 132.264 otvorenih stranica, u aprilu 164.130, maju 194.207 i konačno u junu 224.185 otvorenih stranica.

Broj otvorenih stranica od početka rada portala do danas

Sjajni rezultati na polovini godine su veliki podsticaj i motivacija za kompletnu redakciju, a to se direktno odnosi na čitaoce koji su nam ukazali poverenje, ali i na klijente koji već godinama na našem portalu uspešno reklamiraju svoje proizvode i usluge. Velika novina koja ima veze upravo sa oglasnim prostorom, odnosi se na uvođenje servisa DoubleClick koji nam omogućava da dobijemo detaljan uvid u broj prikazivanja i broj klikova na svaku banner reklamu na našem portalu. Servis DoubleClick smo aktivirali na početku meseca juna, pa naši klijenti već u sledećim izveštajima mogu očekivati statističke podatke o svojim reklamama.

Canon 4000D / Foto: Naše Mesto

Sa ciljem da obogatimo i našim čitaocima pružimo što kvalitetniji video sadržaj, pred sam kraj meseca smo nabavili i novu opremu za snimanje i zauvek rekli zbogom miniDV kaseticama koje smo do sada koristili sa Sony HVR-HD1000P video kamerom. Staru, dobru Sony kameru je zamenio DSLR Canon 4000D, moderniji uređaj sa boljom rezolucijom, lepšim bojama i kvalitetnijom slikom, u šta ćete se i sami uveriti.

Naše Mesto