(VIDEO) Neviđeni 2 i Svet iz doba Jure u kulskom bioskopu

123

KULA - U bioskopu Kulturnog centra Kula će u četvrtak, 5. jula biti prikazana još dva najnovija ostvarenja sedme umetnosti.

Svoje mališane ćete u 18:00 časova moći da odvedete da pogledaju drugi deo popularnog animiranog filma „Neviđeni“ o porodici junaka koji pokušavaju da vode miran i normalan porodični život, ali je to prosto nemoguće kada poseduju takve moći. Tada se pojavljuje zložinac koji pokušava sve da uništi, a njihova misija izlazi na videlo.

Od 20:00 časova na repertoaru je film „Svet iz doba Jure – Uništeno kraljevstvo“. Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven i Kler pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije.

Naše Mesto