in

U toku saniranje štete u Sivcu, Madžarev apeluje na stanovnike da održavaju šančeve

SIVAC - Obilne kiše koje su padale proteklih dana, načinile su štetu u Sivcu, zbog čega su morale da reaguju ekipe JKP "Radnik" iz Sivca, DVD Sombora i Kule i Sektora za vanredne situacije Sombor.

Centar Sivca / Foto: Jelena Beljkaš

Na teren su izašli direktor JKP “Radnik” Željko Madžarev, sekretar Mesne zajednice Sivac Boban Damjanović i načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Somboru Predrag Rakonjac, a očekuje se da će ugroženi teren biti saniran najkasnije za sedam dana, piše sajt Opštine Kula.

Kako je rekao direktor Javnog komunalnog preduzeća “Radnik” Željko Madžarev, do problema je došlo kako zbog padavina, tako i zbog nemara i neodgovornosti stanovnika Sivca koji su začepili atmosfersku kanalizaciju ispred svojih kuća. Voda zbog toga nije imala gde da otiče, pa se nakupila na određenim mestima i načinila štetu.

Madžarev je uputio apel svojim sugrađanima da vode više računa o šančevima ispred svojih kuća, kako ubuduće ne bi došlo do ovakvih situacija.

Ukoliko ne želite da popunjavate polja za ime i email, registrujte se OVDE.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Dr.Mr Recent comment authors
novi stari najviše glasova
Dr.Mr
Dr.Mr

Pa zbog cega se onda gradjanima naplacuje odvodnjavanje za kuci,ukinite taj namet pa cu mozda i da cistim ispred svoje kuce,lepo je gospodo uzeti pare ali imajte vec neku odgovornost kada te iste pare uzimate.

Kako ocenjuješ ovo?

0 points
Upvote Downvote

Isključenja struje u Ruskom Krsturu zbog radova na elektromreži

(INTERVJU) Veljko Jović: Nakon pauze vraćam se iz studija i jedva čekam da udarim Play na najjače pesme koje sam producirao do sada