IT Akademija deli stipendije đacima generacije

155

SRBIJA - IT Akademija je i ove godine, u saradnju sa Fondacijom Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, pripremila stipendije za najuspešnije učenike.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Đaci generacije iz Srbije i Republike Srpske moći će da se prijave za besplatno školovanje do 15. jula do 23:59, a 25 maturanata po izboru stručne komisije imaće priliku da besplatno pohađa neki od smerova na IT Akademiji.

Maturanti treba da popune prijavu koja se nalazi na ovom linku i napišu motivaciono pismo u kome će objasniti zašto žele da upišu neki od programa, a oni najinspirativniji i najubedljiviji će biti nagrađeni stipendijom.

Polaznici na ITAcademy mogu da se školuju na šest različitih odseka, koji sadrže ukupno 30 programa. Na njima je da odaberu oblast u kojoj se najbolje snalaze – Programiranje, Dizajn, IT business, Administracija, 3D dizajn i AutoCAD i Mobile Development.

Imena pobednika će biti objavljena 30. jula OVDE, a svečana dodela besplatnih školovanja biće održana 5. septembra od 17:00 časova na Belom dvoru.