Kompletan oftalmološki pregled od sada i u optičarskoj radnji “Fokus” u Kuli

299

KULA - Optičarska radnja "Fokus" je nastala pre petnaest godina u Odžacima, pod rukovodstvom gospodina Ljubomira Sopke.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Kroz višegodišnji rad na pregledu vida, sa dipotrijama, ali i u izradi naočara javila se potreba za proširenjem, zbog čega je gospodin Sopka otvario radnje i u Bačkom Petrovcu, Crvenki i Kuli. Optičarku radnju “Fokus” ćete pronaći u Kuli, u samom centru grada u blizini osnovne škole, odnosno u Lenjinovoj broj 24.

Usluge koje vam nudi optičarka radnja “Fokus” su sledeće: besplatan kompjuterski pregled vida, kompjuterska izrada naočara, ramovi za naočare za sve uzraste, sve vrste dioptrija, popravka naočara.

Ukoliko primetite da imate problema sa očima, ne čekajte dugo da se stanje ne bi pogoršalo, već odmah potražite optičarsku radnju “Fokus” gde će vam gospodin Ljubomir Sopka uraditi besplatan kompjuterski pregled. Brzo, jednostavno, bez bola uvideće koji je problem sa vašim očima i pronaći rešenje.

Najčešći simptomi koje ljudi zanemaruju kada slabi vid su glavobolja i bol u očima prilikom najobičnijih radnji, ali i naprezanje dok gledate televizor ili čitate. Sve to može biti jako opasno i ako se ne leči na vreme, rizikujete da svoj vid još više oštetite ili da ga čak izgubite.

Optičarska radnja “Fokus” od jula nudi i novu uslugu, a to je kompletan oftalmološki pregled, naglašavamo da je zakazivanje obavezno putem broja telefona 064/369-0-659.