U Ravnom Selu uređen prostor pred tradicionalnu „Fijakerijadu“

314

RAVNO SELO - Kako bi ravnosleska „Fijakerijada“ mogla nesmetano da se održi, radnici „Zelenila“ PJ „Čistoća“ pokosili su prostor na kome se odvija ova manifestacija. JKP „Komunalac“ Vrbas na ovaj način dao je doprinos događaju koji se već 17. put održava u Ravnom Selu.

Foto: JKP "Komunalac" Vrbas

Kosačicama i trimerima zaposleni u „Zelenilu“ obavili su košenje na prostoru površine 12.000 kvadratnih metara kako bi ljubitelji fijakera i konja danas i sutra mogli da uživaju u kulturno–umetničkom, sportskom i zabavnom programu.

Foto: JKP „Komunalac“ Vrbas

„Možemo reći da sada već tradicionalno izlazimo u susret Mesnoj zajednici Ravno Selo i pred manifestaciju, koja je od velikog značaja za čitavu našu opštinu, kosimo travu na livadi na kojoj se održava ovaj događaj. Na ovom prostoru okupiće se veliki broj posetilaca, učesnika programa, zaprežnih kola, i red je da ih dočekamo u finom ambijentu“, kazala je inženjer hortikulture i pejzažne arhitekture Tamara Milošević.

Foto: JKP „Komunalac“ Vrbas

Vremenske prilike ovog leta utiču na brži rast trave, pa vredne ekipe „Zelenila“ imaju pune ruke posla. Ovih dana uređuju uži centar grada, dok putari obavljaju košenje trouglova preglednosti. Higijeničari se, pored redovnog odnošenja komunalnog otpada iz domaćinstava u opštini Vrbas, pripremaju za akciju odnošenja PET ambalaže koja će se obaviti u subotu, 28. jula, s početkom u sedam časova.