Wellness & spa New Museum Apartments u Kuli vam nudi odmor za dušu i telo

10886

KULA - Potrebno vam je mesto gde ćete se brzo i kvalitetno odmoriti i napuniti svoje baterije? Odgovor na to pitanje leži u uslugama koje nude velnes i spa centri, a jedan takav nalazi se i u Kuli.

U samom centru Kule ušuškan od znatiželjnih pogleda nalazi se ovaj nesvakidašnji spa centar. Sve je podređeno tome da se korisnici njihovih usluga dobro odmore i opuste. Wellness & spa centar New Museum Apartments nudi različit vid usluga kao što su: đakuzi na otvorenom prostoru sa termalnom vodom, đakuzi u zatvorenom prostoru, finsku saunu, tursko kupatilo, kao i relaks prostorije i prostorije za masažu.

Sve usluge Wellness & spa centra New Museum Apartments možete da iskoristite u trajanju od dva sata za simboličnih 400 dinara. Penzioneri i deca starosti do sedam godina imaju popust na korišćenje usluga u trajanju od dva sata za iznos od neverovatnih 150 dinara.

Rekli smo da Wellness & spa centar New Museum Apartments gleda svakome da ugodi na na pravi način, što znači da nude i usluge privatnog zakupa za jednu osobu ili za grupu u trajanju od dva sata po ceni od 3.000 dinara, odnosno 4.000 dinara vikendom.

Pored pojedinačnih i grupnih poseta ovom wellness & spa centru, mogući su i zakupi za proslave rođendana za decu i odrasle, korporativna druženja i slično. Na vama je samo da izaberete vreme ili zakažete termin a zaposleni u Wellness & spa centru New Museum Apartments će se pobrinuti za ostalo.

Potražite Wellness & spa centar New Museum Apartments u ulici Maršala Tita 93 i uživajte kao da ste na nekoj dalekoj destinaciji.

Za sve dodatne informacije pozovite broj telefona 063/490-131.