(VIDEO) Odlučeno kome idu sredstva od prodatih ulaznica sa „Heart Rock“ festivala

69

VRBAS - U Maloj sali Opštine Vrbas danas je održana konferencija za novinare posvećena odluci Organizacionog odbora o tome na koji način će biti utrošena sredstva od prodatih ulaznica sa "Heart rock festivala", koji se održava 11. avgusta na gradskom stadionu u Vrbasu.

Foto: N. Janjanin

Za destak dana na Gradskom stadionu u Vrbasu održaće se rokenrol spektakl pod nazivom „Heart rock fest” čiji je pokrovitelj opština Vrbas. Ljubitelji ove vrste muzike imaće priliku da uživaju u zvucima sastava „Partibrejkers“, „Orthodox Celts”, „Iskaz“ i „Ničim izazvan“. Cena ulaznice iznosi 200 dinara.

Budući da će sav novac sakupljen od prodaje karata biti usmeren u humanitarne svrhe, Organizacioni odbor festivala, na čelu sa predsednikom opštine Vrbas Milanom Glušcem, odlučio je kome će prihod biti namenjen. Saopšteno je da će sredstva od prodatih ulaznica sa „Heart rock festivala“ biti namenjena za opremanje dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju. Kako je rečeno, spoljašnji radovi na ovom objektu su završeni, a sredstva od prodaje karata će biti utrošena za opremanje unutrašnjosti dnevnog boravka.

Prisutnima se obratio i Mane Gluvajić, basista benda „Ničim izazvan“, koji je rekao da su karte u prodaji već deset dana i pozvao sve zainteresovane da ih kupe blagovremeno, kako bi se izbegle gužve. On je takođe rekao da će pored najavljenih bendova nastupati i lokalni sastav „Zehn for zehn“ koji će otvoriti festival.

Pogledajte video snimak sa konferencije:

B. Grbić