(VIDEO) „Rodoljupci“ na svečanom prijemu kod predsednika opštine Kula

164

KULA - Povodom osvajanja Zlatne maske na tradicionalnom Festivalu festivala u Trebinju, danas je za glumce predstave "Rodoljupci" upriličen svečani prijem kod predsednika opštine Kula Velibora Milojičića.

Foto: N. Janjanin

Predstava „Rodoljupci“ ansambla Kulturnog centra Kula proglašena je za najbolju na nedavno završenom Festivalu festivala u Trebinju. Ansambl je osvojio Zlatnu masku za najbolju predstavu, reditelj Dragan Ostojić dobio je priznanje za najbolju režiju i rešenje najboljeg scenskog prostora, Zoran Radulović je osvojio nagradu za najbolju mušku ulogu, dok je Strahinja Šćekić osvojio nagradu za najbolju mušku epizodnu ulogu. Kulski „Rodoljupci“ su takođe proglašeni najboljom predstavom i po oceni žirija publike.

Tim povodom je upriličen svečani prijem kod predsednika opštine Milojičića, gde su glumci pobedničkog ansambla govorili o svojim iskustvima i podelili svoje utiske o velikom uspehu koji su postigli u Trebinju. Bila je to prilika i da se prodiskutuje o tome na koji način opština investira u kulturu, ali i o mnogim drugim temama vezanim za kulturu i buduće planove na tom polju.

Za naš portal su dali izjave predsednik Milojičić, glumac Strahinja Šćekić i direktor Kulturnog centra Kula Kamenko Bertić.

Pogledajte video prilog sa svečanog prijema:

Naše Mesto