FK Iskra pobednik fudbalskog turnira na sportskim igrama „Jaša Bakov“

259

KUCURA / RUSKI KRSTUR - U okviru 27. sportskih igara "Jaša Bakov" u Kucuri, u subotu i nedelju održan je i fudbalski turnir za seniore.

Ilustracija / Foto: pexels.com

Pored domaćeg, kucurskog Fudbalskog kluba „Iskra“, na turniru su učestvovali i FK „Rusin“ iz Ruskog Krstura, FK „Bačka“ iz Đurđeva i OFK „Bikić“ iz mesta Bikić Do, koje se nalazi u opštini Šid.

Kako prenosi Ruske Slovo, u subotu su se igrale dve polufinalne utakmice. Na utakmici između FK „Rusin“ i FK „Bačka“ pobedu od 3:0 odneli su Krsturčani, dok je je domaća „Iskra“ bila bolja od „Bikića“ i ostvarila pobedu od 1:0.

FK „Bačka“ iz Đurđeva je u nedelju, u borbi za treće mesto, pobedila OFK „Bikić“ sa 5:3, a pobedu u finalu između „Iskre“ i „Rusina“ ostvario je domaći tim, pobedivši Krsturčane sa 5:0, piše Ruske Slovo.

Na kraju turnira proglašeni su najuspešniji pojedinci. Za najuspešnijeg igrača proglašen je Pavle Đaković iz Fudbalskog kluba „Iskra“, Jovica Kalinić iz istog kluba proglašen je za najboljeg golmana turnira, dok je najbolji strelac Dejan Dobrić iz OFK „Bikić“.