Objavljena satnica Heart rock festivala, prvi na binu izlaze Zehn fur Zehn

35

VRBAS - Kapije muzičkog spektakla “Heart rock fest“, koji će se na Gradskom stadionu u Vrbasu održati u subotu, 11. avgusta, otvoriće se u 19:00 časova, saopštili su organizatori. Čast da otvori prvi rokenrol festival pripašće vrbaskom sastavu “Zehn fur Zehn”.

„Domaća predgrupa na binu će izaći u 19:30 sati. Program će se nastaviti nastupom dobitnika prošlogodišnje “Best MTV Adria Act” nagrade, sastava „Ničim izazvan“ od 20:15 časova. Sat vremena kasnije, na binu će izaći legendarni „Partibrejkersi“, dok će u 22:45 zasvirati najbolji „nekeltsko – keltski“ bend “Orthodox Celts”. „Iskaz“ će imati priliku da zatvori festival, a njihov nastup krenuće 15 minuta posle ponoći“, kazao je član benda „Ničim izazvan“ i jedan od inicijatora festivala Nemanja Vujović.

Karte se i dalje mogu kupiti u pretprodaji. Kako kažu organizatori, odštampan je dovoljan broj, pa će moći da se nabave i na dan festivala, na ulazu u Gradski stadion, po istoj ceni.

Sav prihod od prodaje karata, podsećaju organizatori, biće dodeljen Dnevnom boravku za decu i mlade sa smetnjama u razvoju i invaliditetom kako bi se opremila unutrašnjost objekta. Generalni pokrovitelj “Heart rock fest” je opština Vrbas.