(VIDEO) Predsednik opštine Kula Velibor Milojičić primio članove ruske bokserske reprezentacije

234

KULA - Predsednik opštine Kula Velibor Milojičić primio je predstavnike ženske bokserske reprezentacije Rusije koji će učestvovati na Drugom kupu nacija u Vrbasu od 16. do 19. avgusta.

Članovi ruske juniorske reprezentacije u boksu kod predsednika opštine Kula / Foto: N. Janjanin.

Milojičić je gostima poželeo dobrodošlicu u svoje i u ime opštine Kula i istakao da mu je čast što je Kula domaćin baš ruskoj reprezentaciji, a prisutnima se obratio i Jovan Panić, direktor Drugog kupa nacija, koji je podsetio da će na turniru učestvovati više od 200 takmičara iz 26 zemalja sveta.

Iz Vrbasa je stigao sekretar turnira Igor Škundrić kako bi poželeo dobrodošlicu reprezentaciji Rusije koja je, kako kaže, njegova najdraža reprezentacija, istakavši da su Rusi naš bratski narod.

Predsednik Velibor Milojičić rekao je da je prirodno da se susedne opštine pomažu i da je opština Kula obezbedila smeštaj za dvadesetšestočlanu delegaciju Rusije koju čine 14 boraca, treneri i lekari. Milojičić je izneo predlog da naredne godine i Opština Kula učestvuje u organizaciji turnira jer, kako kaže, sport treba podržavati.

Ruskoj delegaciji su u znak dobrodošlice uručeni simbolični pokloni, a trener reprezentacije ove zemlje poklonio je predsedniku Milojičiću figuricu medveda Miše, maskote Olimpijskih igara koje su održane u Moskvi 1980. godine.

Naše Mesto