Određeni sudijski sastavi i delegati prvog kola PFL Sombor

100

PFL SOMBOR - Za vikend startuje takmičenje u Područnoj fudbalskoj ligi Sombor utakmicama prvog kola, a izvršena su i prva delegiranja službenih lica.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Utakmicu između OFK „Odžaci“ i FK „Borac 46“ iz Obrovca sudiće u nedelju Bosnić Milan, dok su za pomoćne sudije izabrani Uroš Hornjak i Stojačić Stanislav. Delegat utakmice biće Stevan Sužnjević.

Jovica Jerilović izabran je za sudiju meča izmeću FK „Kula“ i „Budućnosti“ iz Mladenova, Mohotka Bojan i Malbašić Nemanja će biti pomoćne sudije, a utakmicu će delegirati Milan Filipović.

Sivački „Polet“ sastaće se u nedelju sa „Budućnosti“ iz Paraga, a pravdu na ovoj utakmici deliće sudija Darko Mitrović, pomoćne sudije Miloš Malešević i Radoslav Radanović, dok je za delegata izabran Dragan Marjanac.

Tim Fudbalskog kluba „Lipar“ gostuje u nedelju u Kulpinu gde će odmeriti snage sa istoimenim klubom. Utakmicu će suditi Bojan Aleksić. Nemanja Manić i Goran Janković biće pomoćne sudije, a delegat Dragan Milovanović.

Nikola šćepanović sudiće utakmicu između „Vojvodine“ iz Tovariševa i „Radničkog 1918“ iz Ratkova, dok će mu ispomoć biti Predrag Vujić i Marko Mirković. Utakmicu će delegirati Radovan Srdić.

U nedelju će se u Ruskom Krsturu odigrati meč između domaćeg „Rusina“ i FK „Krila Krajine“ iz Bačke Palanke, a pravdu će deliti Nemanja Stojčević kao glavni i Nemanja Đurđević i Nemanja Mudrinić kao pomoćne sudije. Drljača Božidar izabran je za delegata ove utakmice.