Prisustvujte predavanju “Važnost ulaganja u ljudske resurse” u Somboru

17

SOMBOR - U saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Srbije u Somboru, kompanija ROAD HR iz Novog Sada, 23. avgusta organizuje predavanje na temu „Važnost ulaganja u ljudske resurse“ u prostorijama Privredne komore u Ulici Venac Stepe Stepanovića 30 u Somboru.

Sombor / Foto: Wikipedia

Izazov ulaska i takmičenja na međunarodnom tržištu, zahteva permanentno praćenje brzine naučno-tehnoloških dostignuća i stvaranje kulture neprekidnog učenja i sticanja znanja i veština, kao ključnih faktora konkurentske prednosti.

Najnoviji koncept u oblasti edukacije ljudskih resursa zahteva od uspešnog privrednika da ume da proda ideju, uslugu ili proizvod, da radi pod pritiskom, da bude vešt komunikator i pregovarač, da brzo i efikasno reaguje u konfliktnim, kriznim i stresnim situacijama, da poseduje liderske veštine i fleksibilnost za rad u timu, da je prilagodljiv na česte promene, da je autentičan i originalan.

Predavanje o tome zašto je važno ulagati u svoje zaposlene, motivisati ih da rade na sebi i naučiti ih da na taj način doprinose i sebi i kompaniji će održati Uglješa Atanacković, trener i stručni konultant u oblasti ljudskih resursa.

Početak predavanja zakazan je za 11:00 časova, prijave su besplatne, ali je broj mesta ograničen, tako da je potrebno da se svi zainteresovani prijave do 20. avgusta na: jovana.vujkovic@pks.rs.

Za sva pitanja i više informacija obratite se na pr@road.rs.