(VIDEO) (FOTO) U Vrbasu otvoren drugi Juniorski kup nacija u boksu

127

VRBAS - U Vrbasu je defileom i svečanim otvaranjem u četvrtak zvanično počeo drugi Juniorski kup nacija u boksu koji će se do nedelje održavati u Centru za fizičku kulturu.

Foto: Naše Mesto

Prisutnima se na otvaranju obratio sekretar turnira Igor Škundrić, posle čega je reč uzeo predsednik opštine Vrbas Milan Glušac, a goste su pozdravili i direktor turnira Jovica Panić i član opštinskog veća zadužen za sport Srđan Stanić.

Za podršku organizaciji drugog Juniorskog kupa nacija u boksu dodeljene su plakete predsedniku opštine Vrbas Milanu Glušcu, predsedniku opštine Kula Veliboru Milojičiću, direktoru JKP „Komunalac“ Vrbas Siniši Adamoviću i pomoćniku gradonačelnika Novog Sada Srđanu Kruževiću.

Igor Škundrić se zahvalio opštini Kula na pomoći prilikom organizovanja smeštaja, ishrane i prevoza za reprezentaciju Rusije i dodao da će saradnja nastaviti budući da je ova susedna opština izrazila interesovanje da se u budućnosti više uključi u organizaciju turnira.

Kroz ring u hali Centra za fizičku kulturu proći će 211 juniora uzrasta od 15 do 16 godina, koji će učestvovati u 185 borbi. Borbe počinju od 13:30 časova, a u subotu će biti održane polufinalne borbe, dok je za nedelju zakazano finale.

Prenos svih borbi možete uživo da pratite – OVDE.

Naše Mesto

U nastavku pogledajte fotografije sa otvaranja drugog Juniorskog kupa nacija: