Košarkašice ŽKK Vrbas Medela počele sa pripremama za predstojeću sezonu

190

VRBAS - Seniorski sastav ŽKK Vrbas Medela krenuo je sa pripremama za predstojeću sezonu, koje će sprovesti na terenima Centra za fizičku kulturu "Drago Jovović" u Vrbasu.

Foto: ŽKK Vrbas

Košarkašice neće napuštati Vrbas, jer na terenima Centra za fizičku kulturu „Drago Jovović“ imaju sve potrebne uslove za rad. Kako saznajemo, planirano je da do početka sezone odigraju osam prijateljskih utakmica.

ŽKK Vrbas se takmiči u Prvoj ženskoj ligi Srbije, a prethodnu sezonu su završili na devetoj poziciji, od ukupno 12 timova koliko se takmiči u ovoj ligi. Dejan Mudreša i rukovodstvo tima odlučili su da pred početak nove sezone dodatno pojačaju sastav, pa će u četi „štrudlica“ ove sezone igrati plejmejker Marina Ristić i centar Ivana Antić. Narednih dana će se timu priključiti i Aleksandra Mužević, članica juniorske reprezentacije Srbije, kao i inostrano pojačanje Taylor Ross.

Kako kažu u upravi kluba, lista pojačanja najverovatnije nije konačna, jer će postojeći kadar možda biti pojačan sa još jednom kvalitetnom košarkašicom.

Naše Mesto