Aptiv u potrazi za radnicima u Odžacima

162

ODŽACI - Kompanija Aptiv održaće u Odžacima intervju sastanke sa zainteresovanim kandidatima za zapošljenje 29. avgusta, 5. i 12. septembra.

Foto: aptiv.com

Kompanija Aptiv je od ranije poznata kao Delphi Packard, a jedna je od lidera i dobavljača automobilske industrije. Poseduju proizvodni pogon u Novom Sadu, a intervjue organizuju sa ciljem širenja fabrike i postojećih kapaciteta.

Trenutno su im potrebni radnici u proizvodnji, pre svega za pripremu materijala i komponenti za proizvodnju, sklapanja instalacija, rukovanje alatima, testiranje i pakovanje gotovih proizvoda.

Zainteresovani kandidati bi trebalo da imaju najmanje završenu osnovnu školu, da su spremni za rad po smenama i u timu. Aptiv nudi osmočasovno radni vreme sa redovnom i sigurnom zaradom, mogućnost napredovanja, nagrađivanja, organizovane obuke i usavršavanja.

Razgovori sa kandidatima biće obavljeni u Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Odžacima u Knez Mihailovoj ulici 15. Svi zainteresovani koji nisu u mogućnosti da dođu na intervju, mogu da apliciraju putem emaila aptivposao@aptiv.com, a sve informacije o zaposlenju mogu se dobiti i na 060 / 88 92 534.