Odigrano drugo kolo PFL Sombor, Rusin, Lipar i Polet odigrali nerešeno

121

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju, 25. i 26. avgusta, odigrane su utakmice drugog kola Područne fudbalske lige Sombor.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U Ratkovu su u nedelju pljuštali golovi na obe strane gostovanjem fudbalera „Rusina“ kod „Radničkog 1918“. Ratkovčani i Krsturčani su odlično počeli sezonu, a ovaj susret završen je nerešeno, rezultatom 3:3.

Fudbalski klub „Lipar“ takođe je u nedelju igrao nerešeno protiv „Vojvodine“ iz Tovariševa, kada su oba tima postigla po dva gola, dok je sivački „Polet“ igrao 1:1 u gostima protiv „Tvrđave“ iz Bača.

Fudbaleri „Slavije“ iz Pivnica bili su domaćini timu Fudbalskog kluba „Kula“. Pivničani su u drugom kolu bili jači i savladali Kuljane sa 3:0 golovima Batinice, Trivunovića i Kuhte, a OFK „Odžaci“ su takođe neslavno prošli u Bačkoj Palanci gde ih je domaći „Stari grad“ savladao sa 5:0.

FK „Borac 46“ iz Obrovca pobedio je na domaćem terenu somborski „ŽAK“ sa 4:1, FK „Krila Krajine“ gostovao je u Gajdobri kod „Hercegovca“ i savladao domaći tim sa 3:1, dok je utakmica između „Budućnosti“ iz Paraga i FK „Kulpin“ završena rezultatom 3:2.

U trećem kolu, koje će se igrati prva dva septembarska dana, sastaju se OFK „Odžaci“ i „Hercegovac“, „ŽAK“ i „Stari grad“, „Kula“ i „Borac 46“, sivački „Polet“ i „Slavija“, „Kulpin“ i „Tvrđava“, „Vojvodina“ i „Budućnost“ iz Paraga, „Rusin“ i „Lipar“ i „Krila Krajine“ i „Radnički 1918“.

Sve utakmice su na programu od 16:30 časova.

Stanje na tabeli posle odigranog drugog kola:

 

M.V.