Odigrano drugo kolo PFL Sombor, Rusin, Lipar i Polet odigrali nerešeno

18

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju, 25. i 26. avgusta, odigrane su utakmice drugog kola Područne fudbalske lige Sombor.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U Ratkovu su u nedelju pljuštali golovi na obe strane gostovanjem fudbalera “Rusina” kod “Radničkog 1918”. Ratkovčani i Krsturčani su odlično počeli sezonu, a ovaj susret završen je nerešeno, rezultatom 3:3.

Fudbalski klub “Lipar” takođe je u nedelju igrao nerešeno protiv “Vojvodine” iz Tovariševa, kada su oba tima postigla po dva gola, dok je sivački “Polet” igrao 1:1 u gostima protiv “Tvrđave” iz Bača.

Fudbaleri “Slavije” iz Pivnica bili su domaćini timu Fudbalskog kluba “Kula”. Pivničani su u drugom kolu bili jači i savladali Kuljane sa 3:0 golovima Batinice, Trivunovića i Kuhte, a OFK “Odžaci” su takođe neslavno prošli u Bačkoj Palanci gde ih je domaći “Stari grad” savladao sa 5:0.

FK “Borac 46” iz Obrovca pobedio je na domaćem terenu somborski “ŽAK” sa 4:1, FK “Krila Krajine” gostovao je u Gajdobri kod “Hercegovca” i savladao domaći tim sa 3:1, dok je utakmica između “Budućnosti” iz Paraga i FK “Kulpin” završena rezultatom 3:2.

U trećem kolu, koje će se igrati prva dva septembarska dana, sastaju se OFK “Odžaci” i “Hercegovac”, “ŽAK” i “Stari grad”, “Kula” i “Borac 46”, sivački “Polet” i “Slavija”, “Kulpin” i “Tvrđava”, “Vojvodina” i “Budućnost” iz Paraga, “Rusin” i “Lipar” i “Krila Krajine” i “Radnički 1918”.

Sve utakmice su na programu od 16:30 časova.

Stanje na tabeli posle odigranog drugog kola:

 

M.V.