(FOTO) PerSu komšija stigao u Apatin

399

U subotu 25. avgusta, presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Apatinu na adresi Srpskih vladara 67.

Vrata novog PerSu marketa su Vam otvorena radnim danima i subotom od 06:30 do 21:30 i nedeljom od 07:00 do 20:00, gde Vas nakon završene obuke u PerSu trening centru spremno čeka ljubazno osoblje PerSu marketa.

View post on imgur.com

Na oko 100 m2 prodajnog prostora, ovaj minimarket nudi svojim potrošačima oko 3.000 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova.

View post on imgur.com

Na dan otvaranja, znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja i promotivnih aktivnosti, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude izdvajamo odeljenje svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, ali i uvek svežeg voća i povrća po SuPer cenama.

View post on imgur.com

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca. Da se dobar glas daleko čuje potvrdila je gužva na kasama od ranih jutarnjih sati. Komšije i komšinice koje su svojim prisustvom uveličale ovaj dan, dočekalo je ljubazno i nasmejano osoblje, što je uz brojne poklone iznenađenja, promotivne aktivnosti, učinilo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

View post on imgur.com

Ukoliko živite u Apatinu ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom vojvođanskom gradu – Gradu alasa, pozivamo Vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine – poručuju iz PerSu marketa.

View post on imgur.com