Za sredu zakazana sednica Skupštine opštine Kula

84

KULA - Predsednica Skupštine opštine Kula Tatjana Kvasni zakazala je za sredu, 5. septembar 21. sednicu lokalnog parlamenta, koja će početi u 10:00 časova.

Sednica Skupštine opštine Kula / Foto: Nemanja Janjanin / jul 2018.

Odbornici će raspravljati o predlogu Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu za 2018. godinu, Izveštaju o izvršenju opštinskog budžeta u prvih šest meseci ove godine i usvajanju Lokalnog akcionog plana za uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih od poreza na imovinu za period od 2018. do 2021. godine, prenosi kulski opštinski sajt gde se još navodi da će se na dnevnom redu naći i usvajanje Sektorske strategije ruralnog razvoja za period od 2018. do 2020. godine.

Portal Opštine Kula piše da će na predstojećoj sednici biti razmatran i predlog o izmeni i dopunama Odluke o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, Program poslovanja sa finansijskim planom JKP „Radnik“ iz Sivca i „Ruskom“ iz Ruskog Krstura, a naći će se i izveštaji o radu ustanova čiji je osnivač Opština Kula – Dom kulture Crvenka i Dom kulture Sivac.