PerSu zabava za celu porodicu na 33. Danima piva u Zrenjaninu

24

Gimnazijska ulica u centru Zrenjanina je i ove godine tradicionalno pretvorena u PerSu ulicu kišobrana, najavljujući dolazak 33. po redu Dana piva.

PerSu marketi, zajedno sa ostalim organizatorima, potrudili su se da i ove godine posetiocima “Dana piva” prirede SuPer zabavu za celu porodicu i nezaboravne trenutke.

U periodu od utorka 28. avgusta do nedelje 2. septembra, Plankov parkić bio je mesto susreta velikog broja mališana, koji su sa nestrpljenjem iščekivali početak programa u popularnom Zabavilištu. Ove godine po prvi put, kompletan dečiji program bio je realizovan u amfiteatru i parku iza Kulturnog centra, gde su deca mogli da učestvuju u brojnim radionicama, izložbama, edukativnim časovima, sportskim sadržajima ili pak muzičkim programima. Svi programi su bili besplatni, dok su ulaznice za radionice simbolično bili plastični čepovi.

U petak, 31. avgusta, posetioci Gimnazijske ulice, mogli su da uživaju u duhu tradicije i bliže se upoznaju sa velikim brojem starih zanata. Uporedo sa radionicama, u popularnoj ulici kišobrana, organizovana je predstava “Garavi sokak” i koncert izvorne muzike Anđeline Švarc.

Ovo je još jedan poklon, PerSu marketa, svima koji posete manifestaciju “Dani piva” u potrazi za bogatim kulturnim sadržajem. Za narednu godinu, iz PerSu marketa, najavljuju još bolju zabavu za celu porodicu.