Zmajevo i Savino Selo dali po četiri gola, OFK Vrbas bez bodova u Čonoplji

94

KULA / VRBAS / ODŽACI - Za vikend su odigrane utakmice Područne fudbalske lige Subotica, Međuopštinske lige Bačka Topola - Mali Iđoš - Vrbas - Bečej - Srbobran i Međuopštinske fudbalske lige 1. i 2. razred u kojima se takmiče klubovi iz opština Kula, Vrbas i Odžaci.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Četvrto kolo Vojvođanske lige Sever završeno je porazom brestovačkog “BSK-a” od “Tise” iz Adorjana sa 0:2, “Tekstilac” je savladao “Polet” iz Karavukova sa 1:0, dok je “Crvenka” kod kuće bila bolja od od “Mladosti” iz Bačkog Petrovca sa 1:0. Nažalost OFK “Vrbas” zabeležio je još jedan neuspeh kada je u Čonoplji primio tri gola od “Sloge” i ostao poražen sa 3:0.

Tabela posle četvrtog kola Vojvođanske lige Sever

U okviru četvrtog kola Područne fudbalske lige Subotica fudbaleri “Proletera” iz Ravnog Sela gostovali su u Ostojićevu kod “Sloge” gde su posle poluvremena bez pogodaka uspeli do kraja utakmice da daju tri gola i savladaju domaćine sa 1:3. Kucurska “Iskra” igrala je za vikend u Senti protiv istoimenog kluba gde je prvo poluvreme završila vođstvom od dva razlike. Čak i pored borbe domaćina da izvuku igru, Kucurani su uspeli u drugom delu da daju još dva gola i uzmu tri boda pobedom nad “Sentom” od 2:4. Uspešno kolo odigrao je i tim “Sutjeske” iz Bačkog Dobrog Polja koji je kod kuće porazio “Napredak” iz Nadalja sa 5:2.

Tabela posle četvrtog kola Područne fudbalske lige Subotica

Drugo kolo Međuopštinske fudbalske lige Bačka Topola – Mali Iđoš – Vrbas – Bečej – Srbobran prošlo je u znaku klubova iz opštine Vrbas. Zmajevački “Obilić” bio je ubedljiv na domaćem, poznatom terenu gde je savladao “Mladost” iz Radičevića sa 4:1. FK “Budućnost” iz Savinog Sela takođe je bio domaćin u ovom kolu i porazio “Pobedu” kod kuće sa 4:0. Savinoselci su trenutno prvi na tabeli sa dve pobede u dva kola.

U drugom kolu Međuopštinske fudbalske lige Sombor 1. razred fudbaleri “Mladosti” iz Kruščića poraženi su od “Alekse Šantića” sa 1:3, “Zadrugar” iz Srpskog Miletića izgubio je u Kupusini od “Partizana” 1:0, dok je “Omladinac” iz Deronja bio bolji od “Omladinca” iz Bukovca pobedivši rezultatom 2:1.

Klubovi lige nižeg ranga, Međuopštinske fudbalske lige Sombor 2. razred odigrali su drugo kolo u sezoni. “Panonija” iz Lalića igrala je nerešeno 3:3 sa “Borcem” iz Bačkog Gračaca, odžački “Lider” izdominirao je na utakmici sa “Dinamom” iz Sonte zadavši protivniku šest golova. Utakmica je završena rezultatom 6:1. KFK “Kula” uzeo je tri boda kod kuće pobedom na somborskim “Metalcem” rezultatom 3:0.

M.V.