in

Saopštenje za javnost OO Pokreta socijalista Vrbas povodom incidenta u ovom gradu

VRBAS - Opštinski odbor Pokreta socijalista Vrbas izdao je saopštenje za javnost povodom incidenata koji su se dogodili u Vrbasu. Celo saopštenje možete da pročitate u nastavku.

Današnji događaj u Vrbasu može se svrstati u kategoriju najgore primene bahatog odnosa bivšeg političara prema zakonu.

Naime, lažno se predstavljajući kao narodni poslanik, Borislav Novaković, u narodu poznatiji kao Bora Solunac, najgrublje je nasrnuo na pripadnike Policije, a pritom se pozvao na imunitet koji, kao pokrajinski poslanik nema. Nameće se logični odgovor da je današnje ponašanje pokrajinskog poslanika Bore Novakovića bilo u svrhu lične promocije kao nekog budućeg narodnog poslanika, što je unutarstranačka tema između njega i stranačkog šefa Vuka Jeremića.

Pitanje svih pitanja je zašto se danas, na izvršenju sankcije uklanjanja bašte “Centar kafea”, nije pojavio pravi vlasnik, Vojislav Pavlović? Zašto nijednu jedinu primedbu nije dao na predlog raskida ugovora o zakupu sa Opštinom Vrbas, a njegov dug je porastao na više od 135.000 dinara, što ga čini najvećim dužnikom po ovom osnovu u opštini. Ko su uopšte ljudi koji su danas branili uklanjanje bašte, a pravog zakupca nema?

Sve je u ovoj priči lažno i iskorišćeno u dnevnopolitičkoj promociji, jer kako objasniti lažno predstavljanje Bore Novakovića i lažnog zakupca pomenute bašte?

Da li je današnje ponašanje u stvari odgovor na dešavanja kada je Bora Novaković bio funkcioner DS i kad je stvarno moglo jednim pozivom da se zaustavi nezakoniti, tačnije rečeno lopovski odnos prema imovini opštine? Sigurno jeste, ali vremena su se, na našu veliku sreću, promenila i sada se radi po zakonu.

JKP “Komunalac” Vrbas je, u nemogućnosti da izvrši odluku Opštinske uprave, odnosno da ukloni pomenutu baštu, bio prinuđen da zove policiju.

Ponašanje lažnog narodnog poslanika Bore Novakovića prema policiji je posebna priča. Onakav odnos prema službenom licu svojstven je samo onima koji su to radili u svoje vreme. Sramota je kojim se tonom Novaković obraća policajcima, naređuje im da puste osobu koja nasrće na njih, a na kraju i sam kreće da se fizički obračunava sa policajcima.

Pokret socijalista Opštinski odbor Vrbas najoštrije osuđuje ovakvo ponašanje dežurnog kabadahije Bore Novakovića i onih koji se nazivaju Narodnom strankom u Vrbasu i traži da se i policajci na dužnosti zaštite doslednom primenom zakona, stoji u saopštenju Opštinskog odbora Pokreta socijalista Vrbas.

Ukoliko ne želite da popunjavate polja za ime i email, registrujte se OVDE.

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
NanaAleksandar VujačicStevanGoran Recent comment authors
novi stari najviše glasova
Goran
Goran

Evo i Vulinovi sendvicari, uvlakaci velikom “vodji” se prave pametni, a dobro znaju da je vlasnik MORAO, kao i vecina Vrbaskih stanovnika da ode da fizikalise na Aljasku kako bi mogao da prehrani porodicu. Jer ti isti mu ne dozvoljavaju da bilo sta zaradi u ovoj “postenoj” opstini!

Stevan
Stevan

Samo pljuvanje!

Aleksandar Vujačic
Aleksandar Vujačic

Ee.. mrtvalju.. ko god da si…

Nana
Nana

Bože kako je ovaj Vučić sretan čovek, koliko para uštedi! – ne troši zalud pare za toalet papir ima ko to obavi besplatno

Kako ocenjuješ ovo?

-2 points
Upvote Downvote

Ministar Stefanović osudio napad u Vrbasu, podnete krivične prijave

J. M. (39) uhapšen zbog sumnje da je falsifikovao račune i time oštetio budžet Srbije