in

Cene komunalnih usluga u opštini Kula više za šest odsto

KULA - Na sednici Opštinskog veća opštine Kula, kojom je predsedavao predsednik Velibor Milojičić, data je saglasnost na Odluku o promeni cena komunalnih usluga.

Opština Kula / Foto: B. G.

Nadzorni odbori JKP “Komunalac” Kula, JKP “Vodovod” Crvenka, JKP “Ruskom” Ruski Krstur i JKP “Radnik” Sivac usvojili su odluku o povećanju cena komunalnih usluga za 6 odsto, a ovo rešenje primenjivaće se od 1. oktobra.

Prema pisanju kulskog opštinskog sajta, Opštinsko veće dalo je saglasnost i na Izmene i dopune Plana programa rada sa Finansijskim planom za programske aktivnosti Crvenog krsta iz oblasti socijalne zaštite za tekuću godinu, a donet je i Zaključak o davanju saglasnosti na izmene Finansijskog plana mesnih zajednica Donji grad i Gornji grad u Kuli i Mesne zajednice Sivac.

Opštinsko veće je donelo Rešenje o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka dodele sredstava za finansiranje projekata u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja i unapređenje života lokalnog stanovništva na teritoriji opštine Kula u 2018. godini, kao i Pravilnik o izmenama Pravilnika o načinu i rešavanju zahteva građana za naknadu štete nastalu usled ujeda napuštenih životinja, stoji na info portalu Opštine Kula.

Ukoliko ne želite da popunjavate polja za ime i email, registrujte se OVDE.

avatar
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
JankozoranDraganVladimirDamir Recent comment authors
novi stari najviše glasova
Roditelj
Roditelj

Za šta povećanje cena komunalnih usluga? U Panonska ulici niti redovno prazne kontejnere niti kose a šalju račune za 20 kubika vode sramota

Kuljanin
Kuljanin

Sve ide gore, jedino plate dole…..

Pišta bači
Pišta bači

Građani moraju da plate fantomsku agenciju iz bg koji zapošljava radnike komunalca. Znači toliko se ugradili….

Damir
Damir

Dal vas nije sramota,pa ljudi nerade,nema posla sem na njivi a i za to ti treba jaka veza,a vi povecavate komunalije za vase dzepove a isti ti vasi radnici rade ko crnci za mizeriju sram vas i stid bilo. Punite vase dzepove jer bilo koja vlast da dodje vi se borite za javna preduzeca jer tu je zlatna koka a Kula prljava,voda losa ma sve je lose . Uzassss i Srammm.

Vladimir
Vladimir

Meni neznaju ni sahtu da otvire a kamoli vodu da ocitaju

Dragan
Dragan

A pita li Nadzorni odbor gradjane o povecanju cena ? Kakvu vodu pijemo da vas bude sram ,sto je uopste naplacujete , a sta je sa kanalizacijom koju ste obecavali u Crvenki?, da ce biti gotova za tri meseca a evo godina jos malo a nista od toga !!!

Pišta bači
Pišta bači

Da li su kod nekog “održavali” šahtu, izbacivali puževe golaće, za šta već skoro 2 godine plaćamo svakih mesec dana 100 din? Kod mene nisu bili ni jednom, iako sam prijavio da dođu. Za te pare sam mogao platiti majstora, izmalterisati i okrečiti šahtu, kao grobnicu…

zoran
zoran

Ne znam sto moj komentar nije odobrn samo sam napiso istinu nikog nisam vredjo nit nesto nedolicno napisao molim objasnjenje.

Janko
Janko

Samo “hvalospev” i onda ćeš imati priliku da čitaš svoje komentare! Ne daj Bože istinu da pišeš, a kamo li kritiku da uputiš…

Damir
Damir

Lepo bogami i komentar mi neobjaviste,pa jel ovo demokratija uzassss!!!!

Kako ocenjuješ ovo?

0 points
Upvote Downvote

Petnaest osoba povređeno u saobraćaju u toku protekle nedelje

Streljački klub “Univerzal-M” iz Vrbasa uspešan na Prvenstvu Srbije