OŠ „Bratstvo jedinstvo“ iz Vrbasa organizuje peti dobrotvorni bal

201

VRBAS - Osnovna škola "Bratstvo jedinstvo" iz Vrbasa ove godine organizuje peti, jubilarni dobrotvorni bal koji će se održati 13. oktobra u Hotelu "Bačka".

„U pitanju je manifestacija koja je nastala na inicijativu roditelja, a želja nam je bila da još više osnažimo odnose na relaciji roditelj – škola“, izjavila je direktorka Slavica Šestović.

Sama ideja se kasnije razvijala i bal je, pored prijatnog druženja, prerastao u dobrotvorni od čijeg prihoda škola obezbeđuje sredstva za poboljšanje uslova rada škole.

Prihodom od tombola i novčanih donacija, škola je, između ostalog, sakupila dovoljno sredstava i za rešavanje gorućih problema ustanove: renovirani su učenički toaleti, postavljene trakaste zavese u učionice, popločani holovi škole, postavljeni klima uređaji i obezbeđen je jedan video bim.

Ova manifestacija je okupila veliki broj ljudi kojima je zajednička želja da deca uče i odrastaju u prijatnom ambijentu, te upućuju školi kako robne donacije za tombolu, tako i novčane priloge.

Bal je, pored roditelja i zaposlenih, podržan i od strane prijatelja škole, lokalne samouprave, Školske uprave, društveno odgovornih preduzeća i pojedinaca i ostalih škola.

„Želja nam je da ovaj jubilarni, peti, dobrotvorni bal, bude najuspešniji do sada. Učenici, zaposleni i roditelji pozivaju sve zainteresovane da nas podrže“, poručuju iz Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“.

Početak dobrotvornog bala zakazan je za 19:00 časova, a cena ulaznice iznosi 1.100 dinara.

Više informacija u vezi s ovom manifestacijom možete dobiti na Facebook stranici – OVDE.